Ege Postası
Geri

Kocaoğlu dur durak bilmiyor!

Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma programını gece geç saatlere kadar sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aynı akşam içinde 3 ayrı etkinliğe birden katıldı.
Kocaoğlu dur durak bilmiyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Aralık 2013 Cumartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma programını gece geç saatlere kadar sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aynı akşam içinde 3 ayrı etkinliğe birden katıldı. Önce İzmir Ticaret Odası’nın 128. yıl mutluluğunu paylaşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’a da bir plaket sundu. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun sonraki durağı Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Dayanışma Gecesi oldu. İzmir’deki Artvinlilerin bir araya geldiği yemekteki coşkuya ortak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Ege İş Kadınları Derneği’nin 5. yıl kutlama etkinliğine katılmayı da ihmal etmedi. Ege Palas Oteli’nde düzenlenen gecede, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten EGİKAD Başkanı Işın Yılmaz, kendilerini kırmayıp ziyaret eden Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Dernek üyeleri, Başkan Kocaoğlu’na yoğun ilgi göstererek günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası