Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj

24 Haziran'da yapılacak seçimler için sahaya inen Kocaoğlu'nun bükez durağı Bakırçay oldu. Örgüt turu sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Kocaoğlu, "Bu kez iktidar 'uzanıp alabileceğimiz kadar' çok yakın. İki seçimi de kazanacağız” ifadelerini kullandı. Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj
Kocaoğlu'ndan Bakırçay turu sonrası mesaj
Haberler / Yerel Politika
2 Haziran 2018 Cumartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Dikili, Bergama, Kınık, Aliağa ve Foça’da Cumhuriyet Halk Partisi örgütleriyle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İki seçimi de kazanacağız. Yeter ki oyunuzu kullanın, katılımı artırın ve sandıklara sahip çıkın. Başarının yolu bu üçlü formülden geçiyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki gün önce tamamladığı Küçük Menderes turunun ardından, bu kez de Bakırçay Havzası'ndaki ilçeleri ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi örgütleriyle buluştu. Dikili'de İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve  Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Bergama'da İlçe Başkanı Mehmet Canbaz ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Kınık'ta İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Aliağa'da Özcan Durmaz, Foça'da da İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve  Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın evsahipliğinde gerçekleşen toplantılarda konuşan Başkan Kocaoğlu, herkese "mutlaka oyunuzu kullanın ve sandıklara sahip çıkın" tavsiyesinde bulundu. 

24 Haziran'da yapılacak seçimler için sahaya inen Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu,  Küçük Menderes bölgesine giderek Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerini ziyaret etmişti. Kocaoğlu’nun bu kez Bakırçay bölgesi oldu. CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, sosyal medya hesabından İzmirlilere izlenimleriyle ilgili çarpıcı bir mesaj verdi.

İŞTE O MESAJ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası