Ege Postası
Geri

Özkan; Tezcan benim yol arkadaşım!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra adayı Tuncay Özkan “Halk berber 24’ünde tıraşımızı oluruz ak saç kara saç belli olur. Ama tekrarlıyorum biz kazanacağız, biz kazanacağız.” diye konuştu. Özkan il başkanlığında yaptığı açıklamaların ardından il başkanı Deniz Yücel ile İl Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Bülent Tezcan ile yaşadığı iddia edilen olayla ilgili konuşan Özkan “Tezcan benim yol arkadaşım, karanlık gün dostum böyle bir şeyin yaşanması mümkün değil. Biz onunla hiçbir zaman tartışmayız.” dedi. Mahşerin dört atlısı Özkan'ı yalnız bırakmadı
Özkan; Tezcan benim yol arkadaşım!
Haberler / Yerel Politika
1 Haziran 2018 Cuma 19:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜLSEN CANDEMİR/ EGEPOSTASI-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, partisinin İzmir il başkanlığını ziyaret etti. Partinin İzmir’de 1. Bölge 1. Sıra Adayı gösterdiği Özkan, İl Başkanı Deniz Yücel’le bir araya geldi.

Ziyarette Özkan’a Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Konak İlçe Eski Başkanı Şakir Başak ve Buca İlçe Eski Başkanı Çağdaş Kaya eşlik etti.

CHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge birinci  sıra adayı Tuncay Özkan, uzun bir aranın ardından geldiği İzmir’de partisinin il başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Deniz Yücel’in karşıladığı Özkan,  seçim sonuçlarına dair iddialı açıklamalarda bulundu.  İl Başkanı Deniz Yücel ziyarette yaptığı açıklamada “Her günü her saati değerlendirmek zorundayız. İlçe başkanlarımızla, ilçe örgütlerimizle koordinasyon halinde ortak bir çalışma programı uyguluyoruz. 24 Haziran’da İzmir’den tüm Türkiye’ye omuz vereceğiz. 24 Haziran ve 8 Temmuz’da artık tek adam yönetimine son vereceğiz.” Diye konuştu.

İNCE BİZE SABAHI GETİRECEK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Adayı Tuncay Özkan İl ziyaretinde yaptığı basın toplantısında “23 gündür genel merkezdeki çalışmalar nedeniyle İzmir’den, evimden uzağım.  Eve dönmekten, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.” Diye konuştu. Salonda kendisini dinlemeye gelen partililere “Sizlere üç şey söyleyeceğim: birincisi İzmir’de biz kazanacağız, ikincisi Ege’de biz kazanacağız, üçüncüsü Türkiye’de biz kazanacağız. Muharrem İnce 24 Haziran gecesi hepimizi çok mutlu edecek bir sonuçla sabahı getirecek bize. Türkiye’nin aydınlığı ile kucaklaşacağız 25’i sabahı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi, tıpkı ilk günkü heyecanı tıpkı ilk günkü enerjisi ile Türkiye’ye yeniden çoğulculuğu demokrasiyi ve mutluluğu getirecek.  Hepimizin çocukları açısından hepimizin geleceği açısından yeni güçlü, çoğulcu mutluluk dolu bir dönem başlayacak. İzmir güneşin doğduğu yer olacak.” Diyen Tuncay Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Size şunu söyleyeyim aman gözünüze gönlünüze karanlık bir yük gelmesin, çoğu gitti azı kaldı. Güneşin ışıkları yüreğimizi ısıtmaya başladı.”

İDDİAMIZ DA BAŞARIMIZ DA BÜYÜK

Seçime dair güçlü iddialarının nedenini söyleyen Özkan, “Çalışmalarım nedeniyle Türkiye’nin her yerine gidiyorum ve Türkiye’nin her yeri İzmir olacak. Güneş İzmir’den doğacak, iddiamız çok büyük başarımız ondan da büyük olacak.” Dedi.

Tuncay Özkan, AK Parti’nin İzmir adaylarının ilk turda Erdoğan’ın seçimi kazanacağını söylerken, İYİ Parti adaylarının ise ilk tura Erdoğan ve Akşener’in kalacağını söylemelerine dair görüşleri sorulduğunda ise; “Halk berber 24’ünde tıraşımızı oluruz ak saç kara saç belli olur. Ama tekrarlıyorum biz kazanacağız, biz kazanacağız.” cevabını verdi.

‘TEZCAN BENİM YOL ARKADAŞIM’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile adaylık sürecinde yumruklaştığı iddialarına da yanıt veren Özkan, “Tezcan benim yol arkadaşım, karanlık gün dostum böyle bir şeyin yaşanması mümkün değil. Biz onunla hiçbir zaman tartışmayız.” Diyerek karşılık verdi.

Tuncay Özkan ildeki ziyaretten sonra İl Başkanı ile partisinin Seçim Koordinasyon Merkezine giderek çalışmaları yerinde inceledi.  Tuncay Özkan’ı il ziyaretinde aday adaylarından Mehmet Şakir Başak, Konak ilçe başkanı Çağrı Guruşçu ve partilileri de yalnız bırakmadı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası