Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'nun evi sağlıklı yaşama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun restore ederek bir süredir ailesiyle oturduğu 104 yıllık Levanten Evi Maltass, bundan böyle farklı bir işlevle Bornovalılara hizmet verecek.
Kocaoğlu'nun evi sağlıklı yaşama
Haberler / İzmir
20 Eylül 2015 Pazar 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birsüre önce Urla'daki evinde yaşama kararı aldı ve Bornova Cumhuriyet Meydanı'nın hemen arkasındaki tarihi evi boşalttı. Uzun süre boş duran evi Nets Clup sahibi Nur Uzgenç kiraladı. Üç ay önce evi kiralanan evin ruhsat işlemleri tamamlandı, bina Nets Life adı altında hem zayıflama ve kahvaltıdan ev yemeklerine, diyet mönülerine kadar lezzetli ve sağlıklı yemek servisi yapılan merkeze dönüştü. 1997'de sektöre giren ve 2000 yılında Bornova'ya taşınarak kadınların güzelliği için kurduğu ekibiyle çaba harcayan Nur Uzgenç, Erzene mahallesi, Bayraklı Sunucu Plaza ve Tire'nin ardından hayata geçirdiği yeni merkez konusunda şunları söyledi:



“Binayı görür görmez inanılmaz heyecanlandım ve Nets Life'a yakışacağına inandım. Hizmet kalitemizi arttırarak sürdürme hedefindeyiz. Bize gelen hanımlar işlemden önce bir dizi teste tabi tutuluyor. Metabolik Denge Programı'nda detaylı vücut analizi, gıda intolerans testi ve benzeri araştırmaların ardından besin silme terapileri, günlük gereksinimi karşılayacak ölçüde yeterli ve dengeli beslenme programları, bölgesel incelme programları, nefes teknikleri, duygu durum dengeleme terapileri, sağlıklı yemek paketleri ve detoks programları uyguluyoruz." 

Kilo veren kadınların yeşillikler içinde kahvaltı, öğle yemekleri yiyebileceği gibi çok uygun fiyatlarda yemek paketlerinden de yararlanabileceğini anlatan Uzgenç, "Evde yemekle uğraşmak istemeyen üyelerimiz şefimiz Metin Tokgöz'ün hazırladığı birbirinden güzel ürünleri paket olarak götürebilecek. Akşam saat 19.00'da servis sona erecek. Özel toplantı grupları, kutlamalar ve 80 kişiye kadar olan toplu yemek servisimiz de olacak" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası