Ege Postası
Geri

Kocaoğlu ve 2 vekilden stat zirvesi

Kentte yılan hikayesine dönen stat konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, kendisine “Stat davalarını geri çek” çağrısı yapan AK Partili vekiller Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yle özel görüştü. Görüşmeden ne sonuç çıktı'
Kocaoğlu ve 2 vekilden stat zirvesi
Haberler / İzmir
16 Ekim 2016 Pazar 22:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İzmir'de stat krizi yeniden gündemin birinci maddesi durumunda. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar ile AK Partili vekiller arasında yeniden alevlenen stat tartışmasına İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katılmıştı.

AK Partili vekillerin ardından Başbakan Yıldırım da cuma günkü İzmir ziyaretinde Kocaoğlu'na “Davayı çek” mesajı vermişti. Yıldırım kendisine stat konusunda gönderme yapan Kılıçdaroğlu'na da "Kendisini yanlış bilgilendiriyorlar" yanıtı vermişti. 

“Stat davalarını geri çek” çağrılarına,  “Çekecek dava yok, varsa çekeriz” yanıtını veren Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Binası'nda sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

HUKUKÇULARIYLA GÖRÜŞECEK

AK Parti'nin avukat vekilleri Hamza Dağ ile Kerem Ali Sürekli, Kocaoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede gündem stat konusu oldu. Vekiller Kocaoğlu'na davayı çekmesi yönündeki görüşlerini ayrıntısıyla bildirdi. Kocaoğlu'nun ise vekillere hukukçularıyla bir toplantı yapacağını ardından stat konusunda nasıl bir adım atacağını duyuracağını bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası