Ege Postası
Geri

Kocaoğlu ve Karabağ'dan omuz omuza operasyon mesajı

Sabah saatlerinde rüşvet operasyonun yapılıp Başkan Yardımcı Gamze Eraslan'ın gözaltına alındığı Bayraklı Belediyesi'nde Başkan Hasan Karabağ'a, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek geldi. Bayraklı'ya giden Kocaoğlu belediye binası önünde “Bunlar geçecek. Doğru yıkılmaz .Sallanır devrilmez. Yasalardan akıldan bilimden insan haklarından adaletten ayrılmadan görevimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi. Karabağ ise “Kimse bizi durdurmaz. Böyle şeylerle siyaset yapılmaz. Siyasetin mecrası bu değil” dedi. Bayraklı'da belediye önünde Kocaoğlu ve Karabağ'dan
Kocaoğlu ve Karabağ'dan  omuz omuza operasyon mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Nisan 2016 Çarşamba 20:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü rüşvet ve irtikap soruşturması sonrasında,  sabah saatlerinde İzmir, Manisa, Ankara ve İstanbul'da operasyon düzenlendi. Operasyonda, Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Eraslan, Temizlik İşleri eski müdürü Kenan Fidan, temizlik şirketinin sahibi, peyzaj şirketi sahibinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Bayraklı Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyon nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı'ya giderek Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a destek oldu.

İki başkan meclis toplantısı sonrası belediye çalışanlarının ve partililerin alkışları arasında açıklamada bulundu. CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper de açıklamada hazır bulundu.

KOCAOĞLU: DOĞRU YIKILMAZ
2011'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yapılan iki operasyonu hatırlatan Kocaoğlu, “Bunlar geçecek. Doğru yıkılmaz .Sallanır devrilmez. Yasalardan akıldan bilimden insan haklarından adaletten ayrılmadan görevimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi.



KOCAOĞLU'NDAN ÖVGÜ
Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ'ı öven Kocaoğlu, “ Belediye başkanımızın nasıl çalıştığını nasıl işler yaptığını Bayraklı'yı kalkındırmak için problemleri çözmek için nasıl can siperhane çalıştığını hepimiz biliyoruz. Bayraklılılarda biliyor. Hak yerini bulacaktır. Belediye başkanımız tüm mahallelere hizmet için çalışıyor. Birlikte omuz omuza hizmet üretiyoruz. Biz ilk günkü gibi namusumuzla şerefimizle halkın bize emanetini halk için kullanmak üzere çalışıyoruz.
 Gözaltındaki arkadaşımızın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacağına inanıyorum” dedi.

KARABAĞ: BUMERANG GİBİ DÖNER
Kocaoğlu'nun ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karabağ, “Daha önce Büyükşehir'e yapılan operasyonda da omuz omuza olmuştuk” dedi. Başkan yardımcısı Eraslan'ın görüşü alınmak için Emniyet'te olduğunu ifade eden Karabağ, “Gamze Eraslan arkadaşımızın son derece temiz bir arkadaş olduğunu biliyorsunuz. Aslanlar gibi çıkacaktır. Yolumuza devam edeceğiz. Kimse bizi durdurmaz. Böyle şeylerle siyaset yapılmaz. Siyasetin mecrası bu değil. Siyaset, mecrasında yapmazsanız bumerang gibi geri döner. Dolayısıyla keser ve sap dönecektir” diye konuştu.



TOPLANTIDA GÜNDEM FAALİYET RAPORU
Meclis toplantısında ise faaliyet raporu görüşüldü.

Muhalefet Partisi adına söz alan AK Parti Meclis Üyesi Çağlar Haspolat  Bayraklı Belediyesinin hizmette eşitlik sunmadığını ve vaat edilen projelerin yapılmadığını ileri sürerek , şunları söyledi ; Bayraklı’nın sahip olduğu tarih ve kültürel miraslara sahip çıkılmamıştır. İnsan odaklı kentsel dönüşüme hangi adımları attık ' Bayraklı’ da ki STK’larla ortaklaşa kaç proje yaptık ' Belediyemizin insan kaynakları gelişemediği gibi personelimize olan  hizmeti de geri kalmıştır. Memurların öğle yemeği hakkı kişisel borçlandırılmıştır.  En basit örnekle perşembeden gelişi çarşambadan bellidir. Yüzlerce vatandaş mağdur olmuştur. Bayraklı belediyesi tarafından doğal kaynakları doğru kullanılmamıştır. Bayraklı Belediyesi  Yönetimi ve Başkanı Hasan Karabağ  bize göre sınıfta kalmıştır.



HALKIN  %97’ si MEMNUN
CHP adına eleştirilere karşılık veren isim Grup Başkanvekili Hatice Tatlı oldu. Tatlı,”Kentler toplumların minyatürüdür. Biz 2014’ten aynada 2016’ya kentimize ne yaptığımızı ' Aynaya yansıyanları görelim  diyerek şöyle sürdürdü; ‘’Bizim  hizmet anlayışımızda eşitlik vardır 2009 dan bu yana birçok proje gerçekleşti. 100 yataklı yurt ve Deprem Etüt Merkezi  kuruldu , 27 Semt Merkezi ,14 Adet Kütüphane açıldı. Halkın bu hizmetlere olan  memnuniyeti %97ye ulaşmıştır. Gıda yardımı % 60 ulaşmıştır. 26 okul ve 5 caminin bakım ve onarımı yapılmıştır. Çay ve Osmangazi Mahallerinin Pazaryerinin yapımı devam etmektedir.  660 öğrenci BAYGEM ’de ücretsiz eğitim almıştır’’ dedi

İZMİR'İN EN BAŞARILI BELEDİYESİ
Herkese eşit hizmet ile vatandaş memnuniyeti ön planda tuttuklarını ifade eden Tatlı, “ 2015 hedeflerinin tamamı tutturulmuştur. Belediyemiz 37 Belediye Meclis Üyemiz 1522 personelimiz ile insan odaklı çevreye duyarlı bir sistematik bir çalışma sergilemiştir.  İzmir’in neresine giderseniz gidin kime sorarsanız sorun en iyi çalışan belediyeyi sorun cevabı Bayraklı Belediyesi olacaktır” dedi.
 
HALKIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK
İşleri daha iyi yapmak için mutlaka eleştirilmek gerekiyor diyen Başkan Karabağ ise, “Biz de daha iyisini yapmak için elimizdeki bütçeyle gereğini yapmaya çalışıyoruz Bu arada belediye kuruyoruz belediye kurduk bunu göz ardı etmemek lazım . Gönül isterdi ki siz eksik yaptınız diyen muhalefetteki arkadaşlarım biz iktidar olarak da bu ilçeye bir kaymakamlık , bir hastane yaptık , bir nüfus müdürlüğü , bir emniyet müdürlüğü yaptık diyebilselerdi . Bizim faaliyet raporumuzu halk oyladı. Bana göre en iyi seçim halkın teveccühünü  kazanmaktır. İstiyorsanız bir seçim daha yapalım. Buradan arkadaşlarımıza Gamze Eraslan’a ve tüm personelime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası