Ege Postası
Geri

Kocasinan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine patates dağıttı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye Belediyeler Birliği'yle birlikte ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtımı yaptıklarını söyledi.         Bekir Yıldız, "Türkiye...
Kocasinan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine patates dağıttı
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye Belediyeler Birliği'yle birlikte ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtımı yaptıklarını söyledi.

        Bekir Yıldız, "Türkiye Belediyeler Birliği Kocasinan Belediyesi'ne yaklaşık 250 ton patates gönderiyor. 25 kiloluk torbalardaki patatesleri ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine dağıtmaya başladık." dedi.

        Başkan Yıldız, toplumun birlik ve beraberliğinin harcını güçlendirmede; dayanışmanın, sırt sırta vermenin, sıkıntıyı omuzlamanın son derece önemli olduğunun altını çizdi. Yıldız, "Paylaşmak, sırt sırta vermek, kederde ve sevinçte bir arada olmak gerekir. Türkiye Belediyeler Birliği de üreticiye destek olmak için aldığı patatesin dağıtımında destek isteyince dayanışmaya omuz verdik. İhtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası