Ege Postası
Geri

Konacık’ın futbol cambazı kızları

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Konacık Beldesi’ndeki ortaokulda bir yıl önce kurulan yıldız kız futbol takımı, il şampiyonu olarak Muğla'yı finallerde temsil etme hakkı kazandı. 4 maçı da gol yemeden kazanan yıldız kızlar takımındaki 'Messi' lakaplı Derya Cengiz, 4 maçta 12 gol atarak takımının yıldızı oldu.
Konacık’ın futbol cambazı kızları
Haberler / Ege
3 Mart 2013 Pazar 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla - Cahit Özvezneci Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Hatice Kılıç ve Tahsin Yılmaz'ın geçen yıl kurduğu ve hemen il ikinciliğini elde eden yıldız kız futbol takımı, Muğla'da yapılan bu yılki il birinciliğinde 4 rakibini de gol yemeden yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmalarda 12 gol atarak takımın şampiyon olmasında büyük rol oynayan, arkadaşlarının 'Messi Derya' dedikleri 14 yaşındaki Derya Cengiz, okulun sevgilisini haline geldi. Beden eğitimi öğretmeni Hatice Kılıç, 18- 20 Mart 2013 tarihlerinde Antalya'da yapılacak grup şampiyonasında 10 takım ile mücadele edeceklerini ve amaçlarının gruptan şampiyon olarak çıkıp Türkiye finallerine gitmek olduğunu belirtti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası