Ege Postası
Geri

Konak Belediyesi’nin 4 Süper Ligde takımı var

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir tecrübe ve başarı elde ettiğini söyledi. Başkan Tartan, “Kızlarımız Avrupa’nın en iyi 16 takım arasına girdi. 8 takım arasına kalma mücadelesi verdi. Türkiye’de bir tarih yazdılar. Kazanmak da var kaybetmek de. Bu güne kadar gösterdikleri başarı için kızlarımızı kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum” dedi.
Konak Belediyesi’nin 4 Süper Ligde takımı var
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2013 Çarşamba 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Başkan Tartan, Türkiye futbol liglerinde artık Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra dördüncü büyük takımın Konak Belediyespor olduğunu söyledi. Başkan Tartan, “ Çünkü Konak Belediyespor’un dört süper ligde de takımları var, dördüncü büyük olmayı çoktan hak ettik” diye konuştu.

Başkan Tartan, Konak Belediyespor’un Hentbol, Voleybol, Basketbol ve futbol süper liglerinde başarıdan başarıya koştuğunu hatırlatarak şöyle konuştu:

“UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdık. Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. Polonya’yı da elediler. İzmirli kızlar Türkiye’nin yüz akı oldular. Ben başından beri sporun toplumu geleceğe taşıyan ve güçlendiren yönünü açığa çıkarıyorum. Bu yıl biz beş ligde mücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk. Kadın futbol takımımız hem şampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupalı ekiplerle oynadı. Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil etti. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterdi. Bu sezon liglerde Konak Belediyespor; kadın futbol ve basketbol, erkek hentbol ve voleybol branşlarında mücadele etmeye devam ediyor. Kadın futbolunda lig şampiyonluğu bekliyoruz. Diğer ekiplerimiz de güçlü rakipleri ile dişe diş mücadele ediyor, liglerin sonunda onların da başarılı sonuçlar alarak üst sıralara yerleşeceğine inanıyorum.”


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası