Ege Postası
Geri

Konak'a giderken kayboluyorlar

İZMİR'de, tünel çalışmaları nedeniyle bazı sokakların geçişe kapatılıp, bazılarının daraltılması ve yönlendirme oklarının karmaşıklığı, Bayramyeri, İkiçeşmelik Caddesi, Damlacık semti üzerinden Konak'a yürüyerek gitmek isteyenler için sıkıntı yaratıyor.
Konak'a giderken kayboluyorlar
Haberler / Güncel
26 Ağustos 2014 Salı 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Konak Tüneli çalışmaları nedeniyle Bayramyeri semti, İkiçeşmelik Caddesi, Damlacık semti ve Varyant üzerinden, kentin merkezi Konak'a ara sokaklardan yürüyerek gitmek isteyen birçok kişi kayboluyor. Ok işaretlerini takip edenler, Konak'a ulaşabilmek için, zaman zaman neredeyse bir insanın güçlükle geçebileceği kadar daraltılan sokakarla, bazı evlerin bahçelerinin içinden geçen yollarla karşılaşıyor. Yolu karıştıran birçok vatandaş dakikalarca çıkışı bulamıyor. Yön belirten okların karmaşık olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Yıllarca bu kente yaşamamıza rağmen, okları takip ederek gittiğimizde bazen kendimizi bir evin içinde buluyoruz. Labirent haline gelen dar sokaklarda çıkış yolu arıyoruz. En büyük temennimiz bir an önce çalışmaların bitmesi ve sokakların normale dönmesi" diyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası