Ege Postası
Geri

Konak'ta Dostgücü’ne dost eli değdi

İzmir’in birinci amatör kümede mücadele eden kulüplerinden Dostgücü Spor’un lokal binası Konak Belediyesi’nin destekleriyle hizmete girdi. Gültepe Semti’ndeki merkezin açılışına Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP Milletvekili adayı Muhsin Kurt, Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, Konak Belediye Meclis Üyeleri, Dostgücü Spor Kulübü Başkanı Fuat Şimşek, kulüp yöneticileri, sporcular, esnaf odaları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Konak'ta Dostgücü’ne dost eli değdi
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mart 2016 Perşembe 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gültepeli gençlerin ve spora emek verenlerin bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilecekleri Dostgücü Spor Lokali’nin açılış kurdelesini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş kesti. Bu yıl Süper Amatör Lig için Play-Off oynayan kulübün uzun yıllardır beklediği merkezin sporun birleştirici gücüne katkı koyacağını dile getiren Başkan Pekdaş, Konak Belediyesi olarak ilçedeki tüm amatör spor kulüplerini yasaların belirlediği ölçüde desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Dostgücü Spor Kulübü’ne ve tüm amatör spor kulüplerine başarılar dileyen Pekdaş, “Konak sınırları içinde spor faaliyetlerini sürdürecek yer sıkıntımız var. Ancak bu sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Yakında Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerine spor salonu yapacağız, imkanlar ölçüsünde bir de halı saha yapmaya çalışacağız” dedi.



PEKDAŞ’A 35 NUMARALI FORMA SÜRPRİZİ
Kulüp Başkanı Fuat Şimşek de uzun yıllardır lokal açmak istediklerini, Konak Belediyesi’nin katkılarıyla bu hayallerinin gerçeğe döndüğünü söyledi. Lokal binasının iç ve dış boyasının Konak Belediyesi’nce karşılandığını dile getiren Şimşek, ayrıca masa ve sandalye yardımı da alacaklarını kaydetti. Kulüp üyelerinin ve bölgede yaşayan spor sevdalılarının keyifli zaman geçirecekleri lokalin açılışında katkılarından ötürü Başkan Pekdaş’a adının yazılı olduğu, İzmir’in plaka kodu olan 35 numaralı formayı hediye edildi. Ayrıca desteklerinden ötürü Konak Belediyesi meclis üyelerine de teşekkür plaketi sunuldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası