Ege Postası
Geri

Konak'ta 'Partili Cumhurbaşkanı' polemiği!

Haziran ayının son meclis toplantısını gerçekleştiren Konak Belediyesi’nde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı kınandı. Toplantıda söz alan AK Parti’li Ömür Şanlı’nın “AK Parti’li cumhurbaşkanı” şeklindeki sözlerine Başkan Sema Pekdaş’tan manidar bir yanıt geldi. Konak'ta Kılıçdaroğlu için oybirliği ile kınama
Konak'ta 'Partili Cumhurbaşkanı' polemiği!
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2016 Perşembe 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Oturumun açılışında Başkan Sema Pekdaş ve CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ, son günlerde üst üste meydana gelen terör olayları ve dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadı.  

ŞANLI: İNSAN OLMAYI ÖĞRENEMEDİK

CHP liderine yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Grup Başkanvekili Ömür Şanlı ise, “Kılıçdaroğlu’na yapılanı kabul etmek mümkün değil. AK Parti olarak kınıyoruz. Devlet umarım sorumlularını cezalandırır. Aksi takdirde yarın öbür gün bizim genel başkanımıza da saldırı olur. Bunlara halkımız prim veriyor. AK Parti’li bir bakana, AK Parti’li başbakana, AK Parti’li cumhurbaşkanına da saldırı olsa da kınarız. Hayvanlardan yüzmeyi ve uçmayı öğrendik. Ama insan olmayı öğrenemedik” dedi.

“PARTİNİN CUMHURBAŞKANI OLMAZ”

Şanlı’nın “AK Parti’li Cumhurbaşkanı” tabirine tepki gösteren ve sözlerini düzeltmesini isteyen Başkan Sema Pekdaş ise, “Bir partinin cumhurbaşkanı olmaz. Türkiye’de son zamanlarda maalesef siyasetçilerin dilinde var olan ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı dil halkı zehirliyor” diyerek saldırıyı kınadı.

TAÇBAŞ’IN SÖZLERİ SALONU KARIŞTIRDI

AK Parti adına söz alan Sait Taçbaş’ın “Keşke TBMM’de cumhurbaşkanına küfür edilmesini de kınasaydık. İzmirliler, Bucalılar sadece ona değil, AK Parti’ye ve tüm Türkiye’ye küfür etmiştir” şeklindeki konuşması salonda tansiyonu yükseltirken, CHP’li ve AK Parti’li meclis üyeleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

AVRUPA GEZİSİ TERÖR NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Belediye meclisi düzenlenen toplantıda ayrıca son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü Kadın Futbol Takımı’nın UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakaları öncesinde 24 Haziran tarihinde İsviçre Nyon’da düzenlenecek kura çekimlerine katılmama kararı aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası