Ege Postası
Geri

Konak’ta Şehidin adı parkta yaşayacak

Cengiz Topel Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen parka Şehit P. ASB. ÇVŞ Salih Sel adı verildi.
Konak’ta  Şehidin  adı parkta yaşayacak
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2012 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Mahalle sakinlerinin alkışlarıyla ve davul zurna eşliğinde karşılanan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, vatani görevlerini yaptıkları sırada şehit düşen vatandaşların isimlerinin sonsuza kadar parklarda yaşayacağını söyledi. Başkan Tartan, hem onlara olan borcumuzu ödemek hem de ailelerin biraz da olsa acılarını dindirmek için böyle bir karar aldıklarını ifade etti.
Parkın açılışı mahalle muhtarı Yusuf Gündoğdu, meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 45 yıldır hiçbir yerel yöneticinin ve devletin elinin değmediği mahalleye çok güzel bir park kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tartan, “Biz sevgi elimizi Konak’ın her köşesine uzatmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar hizmet gitmeyen yerlere hizmet götürüyoruz. Bu güzellikleri korumak, gelecek kuşaklara aktarmak da size düşüyor” dedi.
Tartan, mahallelerde muhtarların belediyeyi temsil ettiğini ve her türlü isteklerin muhtarlara iletilebileceğini kaydetti. Daha güzel işlerde birlikte olmak dileğinde bulunan Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Yusuf Gündoğdu Başkan Tartan’a plaket vererek teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası