Ege Postası
Geri

Konuşma engelli çocukların düeti, Bakan Binali Yıldırım'ı ağlattı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben de Varım" isimli sosyal sorumluluk projesi, çerçevesinde gerçekleştirilen programda,...
Konuşma engelli çocukların düeti, Bakan Binali Yıldırım'ı ağlattı
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben de Varım" isimli sosyal sorumluluk projesi, çerçevesinde gerçekleştirilen programda, işitme ve konuşma engelli çocukların yaptıkları düet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ağlattı.

Ankara'da bir otelde yapılan programa katılan Bakan Binali Yıldırım, sosyal sorumluluuk projesi kapsamında istihdam edilen engelillerin hazırladığı programı izledi. Programda, Naz ve Tufan isimli işitme ve konuşma engelli çocuğun seslendirdiği "Bana bir masal anlat baba" şarkısı duygusal anların yaşanmasını sağladı.

Bakan Binali Yıldırım da bu anlarda göz yaşlarına engel olamadı. Düetin ardından çocuklara sarılan Bakan Yldırım, ağladı. Yıldırım, yaşadığı duygu dolu anların ardından kendisini hüzenlendiren engellilerle fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası