Ege Postası
Geri

Market hırsızlığı saniye saniye görüntülendi

Edirne’de bir markete giren hırsızın eşya çalma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.    Ş.K., son olarak Abdurrahman Mahallesi Tarlakapı Caddesi üzerindeki ulusal marketler zincirinin bir şubesine...
Market hırsızlığı saniye saniye görüntülendi
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Edirne’de bir markete giren hırsızın eşya çalma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.

    Ş.K., son olarak Abdurrahman Mahallesi Tarlakapı Caddesi üzerindeki ulusal marketler zincirinin bir şubesine girdi. Etrafı dikkatlice gözetleyen hırsız, çalacağı yağ ve deterjanı marketin giriş kapısının yanına getirdi. Ardından herhangi bir şey almadan kasaların bulunduğu alandan çıkış yapan Ş.K, tekrar marketin giriş kapısına yöneldi.
Kapıyı açan hırsız daha önce kapının yanına getirdiği eşyaları alarak hızla kaçtı. Olayın ortaya çıkması üzerinde Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hareket ederek şahısları kısa sürede yakaladı. Aynı yöntemle 4 marketten daha eşya çaldığı tespit edilen Ş.K ve ona yardım eden arkadaşı polis tarafından yakalandı.

    Çaldıkları yağ ve deterjanları satarak alkol aldığı öğrenilen şahıslar emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

    Şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası