Ege Postası
Geri

Konyaalti Belediyesi Tsm Korosu'ndan Konser

  KONYAALTI Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Yeni Yıla Merhaba' konseriyle Antalyalı sanat severlerle buluştu. Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Antalya'da birçok kuruma öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, 2014'te de birbirinden...
Konyaalti Belediyesi Tsm Korosu'ndan Konser
Haberler / Kültür - Sanat
24 Ocak 2014 Cuma 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  KONYAALTI Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Yeni Yıla Merhaba' konseriyle Antalyalı sanat severlerle buluştu.
Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Antalya'da birçok kuruma öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, 2014'te de birbirinden farklı etkinliklere yer veriyor. Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 40'ı kadın 60 üyesiyle Antalyalı sanatseverlerin karşısına çıktı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, müzik severler büyük ilgi gösterdi.
Türk Sanat Müziği Korosu, birbirinden güzel şarkıları Antalyalılar için seslendirdi. Farklı meslek gruplarından oluşan koro, müziğin ritmini tamamen amatör bir ruhla müzik severlere aktardı.
Zehra Özçelik'in şefliğinde sahne alan koronun konserinde, solist Hatice Sanlav 'Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına', Meral Memişoğlu 'Zehretme hayatı bana cananım', Sait Öcal 'Nar tanem bir tanem' gibi şarkıları seslendirdi. (FOTOĞRAFLI)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası