Ege Postası
Geri

Köpek ırkları, Nilüfer’de kimlik kazanacak

Bursa Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’na ev sahipliği yapıyor. Tüm dünyada ender bulunan köpek ırklarının kayıt altına alınması için çalışmalar sürdüren Köpek Irkları...
Köpek ırkları, Nilüfer’de kimlik kazanacak
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’na ev sahipliği yapıyor.

Tüm dünyada ender bulunan köpek ırklarının kayıt altına alınması için çalışmalar sürdüren Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu, Türkiye’ye ait köpek ırklarını da kayıt altına alacak. Federasyon, Türkiye’ye ait köpek ırklarının uluslararası platformda Türkiye adına tescil edilmesi için Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’ düzenliyor.

Cumartesi saat 18.00’da Üçevler Nilüfer Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilecek etkinlikte, Türkiye’nin tanınmış köpek ırkları boy gösterecek. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada, kangal, akbaş, Anadolu mastifi, Kars Köpeği, Türk kopoyları ve sultan tazısı uluslararası kimlik kazanmak için mücadele edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası