Ege Postası
Geri

Köprü altında sıkışan otobüs, güçlükle çıkarıldı

Ankara’nın Mamak ilçesinde alt geçide sıkışan bir otobüs, lastiklerinin havasının indirilmesiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Bursa’dan Mamak Belediyesi’ne turist getiren yolcu otobüsü, yolcuları indirdikten sonra belediyenin...
Köprü altında sıkışan otobüs, güçlükle çıkarıldı
Haberler / Güncel
14 Mayıs 2013 Salı 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’nın Mamak ilçesinde alt geçide sıkışan bir otobüs, lastiklerinin havasının indirilmesiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Bursa’dan Mamak Belediyesi’ne turist getiren yolcu otobüsü, yolcuları indirdikten sonra belediyenin otoparkına park için yöneldi. Nurullah Köse yönetimindeki 16 CZJ 25 plakalı otobüs, Mamak Caddesi üzerindeki yüksekliği 3 metre olan tren yolu alt geçidinden geçmeye çalıştı. Ancak, otobüsün yüksekliğinin yaklaşık 3 metre 30 santimetre olması nedeniyle otobüs köprü altında sıkıştı. Sıkışma nedeniyle otobüsün arka yan camları kırıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Cadde de bir süre trafik oluştu.

Yapılan çalışmalar sonucunda otobüs bulunduğu yerden, arka lastiklerin havası indirilerek, güçlükle çıkarıldı.
Otobüsün ikinci kaptanı Turan Yıldırım, sürücünün köprünün yüksekliğini fark edemediğini ve otobüsün sıkıştığını ifade etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası