Ege Postası
Geri

Kordon kırmızı beyaz

Büyükşehir ay yıldızlı Türk Bayrakları ile donattı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları, İzmir'de saat 08.30’da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak, kutlamalar saat 24.00'a kadar sürecek. İzmir 19 Mayıs'ı erken kutlamaya başladı
Kordon kırmızı beyaz
Haberler / İzmir
17 Mayıs 2016 Salı 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir, 9 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamalarına hazır. saat 08.30’da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenlenecek. 07.00’den 24.00’e kadar resmi kurumlar, özel iş yerleri, binalar, caddeler, bulvarlar ve tören alanları Türk Bayrağı Kanunu’nda yazılı niteliklere uygun bayraklarla ve Atatürk posterleri ile süslenecek.

İzmir’den Türkiye’ye “Gündoğdu mesajı”

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu erken kutlamaya başlayan İzmir'de renkli görüntüler yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında kentin en büyük etkinlik alanlarından biri olan Gündoğdu Meydanı ve Birinci Kordon'un neredeyse tamamı Büyükşehir Belediyesi'nce ay yıldızlı Türk Bayrakları ile donatıldı, Atatürk fotoğrafları ile süslendi. Kırmızı beyaz bir görünüme bürünen Birinci Kordon'un bu canlı görümünü daha şimdiden İzmirlilerin ilgi odağı oldu. Bir çok kişi renkli görüntü önünde fotoğraf çektirdi. 

19 Mayıs için renkli prova



KUTLAMA PROGRAMI
19 Mayıs Perşembe günkü kutlama programı da billi oldu. Kutlamalar saat 08.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Kutalama programa saat 09.30 ile 11.00 arasında yine Cumhuriyet Meydanı'nda devem edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu konuşma yapacak.

Gençlik adına konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından gösterilere geçilecek. İzmir Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu çeşitli yörelerin halk oyunlarını sunacak. Mücadele sporları, step, aerobik, modern dans, ritmik cimnastik, artistik cimnastik gösterileri yapılacak. 

ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI YERLER
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; 17 Mayıs Salı günü 10.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecek bayram provası ve 19 Mayıs Perşembe günü 08.00-12.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunma ve kutlama töreni sırasında Atatürk Caddesi’nin Vasıf Çınar Bulvarı ile Cumhuriyet Meydanı arasında kalan kısım 2016/348 No’lu UKOME Kararı ile araç trafiğine kapalı olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası