Ege Postası
Geri

Kordon'un gönlünü kırmayın

İzmir'de, Birinci Kordon'a güzel bir görünüm kazandırmak için dikilen rengarenk çiçeklere zarar verilmesi tepki çekiyor.
Kordon'un gönlünü kırmayın
Haberler / İzmir
28 Mayıs 2017 Pazar 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kentin simgesi Birinci Kordon'da bazı kişilerin sorumsuz davranışları bir türlü bitmiyor. Kökleri gelişmeden üzerine basıldığı ve tuzlu çekirdek kabukları atıldığı için zarar gören çimler, hor kullanım nedeniyle yırtılan tartan pist, büyük emek ve masraflarla zaman zaman yenileniyor. Bu kez da Birinci Kordon'a daha renkli bir görünüm kazandırmak için dikilen çiçeklere, koparılıp, üzerlerine basılarak zarar verildi. Kuruyan çiçekleri görüp, bu duruma tepki gösteren İzmirliler, yerli ve yabancı turistlerin kente geldiğinde uğramadan geçmediği Kordon'un güzelliklerini korumanın herkesin görevi olduğunu dile getirdi. Yağmur, soğuk, sıcak demeden kenti güzelleştirmek için çalışanların emeğine de saygısızlık yapıldığına dikket çekildi.

Birinci Kordon'da zarar verilen çiçeklerin yerine görevliler yenilerini dikiyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası