Ege Postası
Geri

Kordon’da yeni uygulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla halk arasında Kordon olarak bilinen Atatürk Caddesi’nin (1. Kordon) Cumhuriyet Meydanı ile 1476/1 Sokak arasında kalan kısmı, (Liman yönüne doğru) motorlu araç girişine kapatmaya karar verdi.
Kordon’da yeni uygulama
Haberler / İzmir
3 Temmuz 2014 Perşembe 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla, 4 Temmuz 2014 Cuma (yarın) gününden itibaren halk arasında Kordon olarak bilinen Atatürk Caddesi’nin (1. Kordon) Cumhuriyet Meydanı ile 1476/1 Sokak arasında kalan kısmı, (Liman yönüne doğru) motorlu araç girişine kapatılıyor. Bu istikamette sadece faytonlar gidebilecek. Aynı bölgedeki motorlu araç sürücüleri, yolu Konak istikametine doğru kullanılabilecek.
 
UKOME kararı ile Kordon'da başlayan yeni uygulama 24 saat geçerli olacak ve yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar yürürlükte kalacak. Bu kapsamda, 1'inci Kordon (Atatürk Caddesi) yolunu kullanacak sürücüler Liman'dan Cumhuriyet Meydanı istikametine kadar olan güzergahta saat sınırlaması olmaksızın hem gündüz, hem de gece vakitlerinde araçları ile yoldan geçiş yapabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası