Ege Postası
Geri

Korku istasyonu

İZBAN'ın Kemer istasyonunda, yaşlı bir yolcunun, küfürlü konuştukları için uyardığı gençlerden birinin bıçaklı saldırısına uğramasının ardından vatandaşlar önlemlerin artırılmasını isterken, aynı istasyonda uyuşturucu alan bir kişinin uzun süre burada kalması ve müdahale edilmemesi tepki topladı. Vatandaşlar önlemlerin artırılmasını istiyor
Korku istasyonu
Haberler / İzmir
30 Ağustos 2017 Çarşamba 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halit UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - İZBAN’ın banliyö treni ve istasyonunda son günlerde yaşanan olaylar, güvenlik önlemlerinin yetersizliğini gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde yaşlı bir yolcunun bıçaklandığı Kemer İstasyonu'nda son olarak dün gece uyuşturucu kullanan bir gencin uzun süre orada kalması ve güvenlik görevlileri tarafından müdahale edilmemesi tepki yarattı. 

Geçen 24 Ağustos gecesi İZBAN'ın Kemer İstasyonu'nda kabus yaşanmıştı. Trende yüksek sesle ve küfürlü konuştukları için kendilerini uyaran yaşlı bir yolcunun üzerine yürüyünce, diğer yolcular tarafından Kemer'de trenden indiren gençlerden birinin, yaşlı yolcuyu bıçaklayıp kaçmasının üzerinden bir hafta geçmeden, aynı istasyonu kullananlar bu kez yine korku yaratan tabloyla karşılaştı.

Bıçaklama olayının ardından sessiz kalan yetkililerin güvenlik önlemlerini artırması beklenirken, uyuşturucu kullanan gençlerin istasyonun içinde ve çevresini mesken tuttuğunu belirten vatandaşlar, "Can güvenliğimiz yok. Yolcular inip binerken istasyonda güvenlik görevlisi yok. Yetkililer soruna çare bulsun" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası