Ege Postası
Geri

Koronavirüse yakalanan sunucu Erhan Önel yaşadıklarını anlattı

Koronavirüse yakalanan İzmirli sunucu Erhan Önel (55), vatandaşları uyardı. Önel, "Kimse bana virüs bulaşmaz demesin, çok sahtekar bir virüs. Size yalvarıyorum evinizden dışarı çıkmayın" dedi.
Koronavirüse yakalanan sunucu Erhan Önel yaşadıklarını anlattı
Haberler / Güncel
23 Kasım 2020 Pazartesi 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de yaşayan ve bir yerel televizyon kanalında sunuculuk yapan Erhan Önel, koronavirüse yakalandı. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Önel, Demirören Haber Ajansı aracılığıyla vatandaşları uyararak, virüsün şakası olmadığını söyledi.

Deyim yerindeyse vatandaşların dışarıya çıkmaması için yalvaran Önel, "Koronavirüs, çok sahtekar bir virüs, yüzüne gülüyor arkandan hançerliyor. İyi oldum derken tüm kemiklerime kadar ilerliyor. İyileşiyorum derken ertesi gün yaşadığın ağrı boğazını söküyor. Direncini kırıyor. Siz sadece 3 adım atarak yorulan biri gördünüz mü' Ben, adım atarak yorulduğumu hissediyorum. Günde 10 kilometre koşan bir adamdım. Şimdi 3 adımı zor atıyorum. Bu virüs insan vücudunu mahvediyor. İnsan bu virüsü yaşamadıkça anlamıyor. Bu iş çok ciddi bir iş. Bu nasıl bir şe? Kelimelerle anlatamıyorum. Benim canım yandı ama sizin yanmasın. Ne olur yalvarıyorum evden çıkmayın. Evinizde ne varsa onları tüketin. Dışarıya çıkmayın" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası