Ege Postası
Geri

Köy Enstitüleri Karşıyaka’da ölümsüzleşecek

Köy Enstitüleri’nin aydınlanma mücadelesini ölümsüzleştirmek ve gelecek kuşaklara aktarmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, İnönü Mahallesi’nde, Köy Enstitüleri Parkı oluşturacak. Yaklaşık 7 dönümlük park, İzmir’in en gözde yaşam alanlarından biri olacak.
Köy Enstitüleri Karşıyaka’da ölümsüzleşecek
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mart 2016 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Belediyesi’nin, Köy Enstitüleri’nin yıl dönümü olan 17 Nisan’da açılışını yapacağı park, İnönü Mahallesi, 6718 sokakta hayata geçecek. 6 bin 250 metrekarelik alanın içerisinde, 14 adet pergoleli bankın bulunduğu bir ulaşım yolu, merdivenler ve Köy Enstitüleri’ni anlatan panolar bulunacak.
 
AÇILIŞ 17 NİSAN’DA
Köy Enstitüleri Parkı’nın içine 5 bin 300 metrekare rulo çim uygulaması yapılacak. Yeşil alanın içerisinde mevsimlik bitkiler ve çalılar yer alacak. Bitki desen uygulamaları da farklı bir görsellik sunacak. Parkın açılışı; Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği üyelerinin katılımı ile 17 Nisan’da yapılacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası