Ege Postası
Geri

Kozan, turizmin gözbebeği Antalya'da tanıtıldı

Kozan Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliğinde 17 ve 19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Antalya Expo Center'da...
Kozan, turizmin gözbebeği Antalya'da tanıtıldı
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kozan Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliğinde 17 ve 19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
Antalya Expo Center'da 160'ın üzerinde firmanın stant açtığı fuarın açılış kurdelesini, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birlikte kesti. Ana teması "ulaştırma" olan fuarda stant açan Kozan Belediyesi, ilçenin tarihini, doğal ve kültürel değerlerinin yanı sıra yöresel ürünlerini ve kilimi tanıttı. Ayrıca ilçede üretim yapan Göçer Et, Sezen Kolonya, Akdeniz Ünka ve Özmen Şekerleme açılan stantta yerini saldı. Fuarın ilk gününde Kozan standını çok sayıda belde ve belediye başkanlarının yanı sıra tur şirketi yetkilileri ve vatandaşlar ziyaret etti.
Öte yandan iki gün boyunca fuarla eş zamanlı olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yapılan Yerel Yönetimler Sempozyumu’na da Kozan Belediyesinden iki personel katıldı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçemizi her alanda tanıtmaya çalışıyoruz. Medeniyetler şehri olan Kozan'ımızı tarihi ve kültürel değeriyle en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içindeyiz." dedi.
Irak ve Orta Asya ülkelerinden heyetlerin de katıldığı fuarda, belediyelerin kullandığı ulaşım araçları, kent mobilyaları, park ve bahçe düzenleme ekipmanları, ses, ışık ve görüntü sistemleri, spor tesisi ekipman ve donanımları ziyaretçilere tanıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası