Ege Postası
Geri

Kritik o köyler PKK’dan alındı!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ÖSO'nun düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in batısındaki Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan köyleri teröristlerden temizledi. Bu gelişmeyle birlikte 24 saat içerisinde temizlenen köy sayısı 8'e yükseldi.
Kritik o köyler PKK’dan alındı!
Haberler / Güncel
22 Şubat 2018 Perşembe 20:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zeytin Dalı harekatı’nın başlamasından bu yana önemli 99 nokta terör örgütlerinden temizlenmiş oldu. Operasyon kapsamında şimdiye kadar bin 829 terörist de Mehmetçiğimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

YENİ HAZIRLIKLAR VAR

Afrin bölgesinde kritik öneme sahip olduğu belirtilen Cinderes ve Raco beldelerinin etrafındaki tepeler, ‘Zeytin Dalı Harekatı’yla kontrol altına alınmıştı. Beldelere bağlı birçok köy de harekat kapsamında teröristlerden temizlendi. Cinderes ve Raco beldelerinin teröristlerden temizlenmesi için yeni hazırlıkların yapıldığı da bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, bölgeye JÖH ve PÖH timleri sevk edilecek ve alanda tuzaklanan patlayıcılar imha edilip bölge güvenli hale getirilecek. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası