Ege Postası
Geri

Kuaförler tire’de şov yaptı

İZMİR’in Tire İlçesi’nde kuaför Yakup Aydın'ın girişimleri ile organize edilen ve Dünya Kuaförler Federasyonu (CMC-CAT) işbirliği ile düzenlenen 'Uluslararası Saç Show' yapıldı.
Kuaförler tire’de şov yaptı
Haberler / İzmir
28 Mart 2013 Perşembe 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Etkinlikte İzmir, Manisa, Akhisar, Menemen, Tekirdağ, Mardin, İzmit ve Kütahya’dan 50, Letonya, İtalya ve Bulgaristan’dan 20 katılımcı hünerlerini sergiledi. Saç şovu CMC Bulgaristan Başkanı Cristian Kaparov, CMC-CAT Genel Başkanı Antonio Bilancio, CMC-CAT Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan ve CMC-CAT İkinci Başkanı Tireli kuaför Yakup Aydın, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Menemen Erdinç Ahmet Cengiz Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Araştırmacı Yazar A. Levent Ertekin, Tireli kuaförler ve vatandaşlar izledi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan CMC-CAT Türkiye İkinci Başkanı Yakup Aydın, organizasyonun pekçok kişinin elbirliği yapmasıyla düzenlendiğini söyledi. Aydın, organizasyonun Tire’de yapılmasının ilçedeki meslektaşları için bir ayrıcalık olduğunu kaydetti. Aydın, "Bu tür organizasyonların amacı edinilen dostlukların yanında, ilçemizin ve ülkemizin sosyal ve kültürel açıdan dünyaya tanıtılmasıdır" dedi.


'DOĞA' TEMALI SAÇLAR

Uluslararası Saç Show’da hünerlerini sergileyen kuaförler ve berberler, tüm saç tasarımlarında doğa temasını işledi. Vtandaşlar, birbirinden güzel ve değişik saç tasarımlarını ilgiyle izlerken, en çok Menemen Erdinç Ahmet Cengiz Çıraklık Eğitim Merkezi’nin genç öğrencilerinin şovu beğenildi. Alkışlar arasında saç tasarımlarını yapan genç kuaförler sahne heyecanını da büyük ölçüde gizlemeyi başardı. Menemen Erdinç Ahmet Cengiz Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü A. Levent Ertekin, "Benim için ayrıcalıklı ve özel bir gün. Ektiğimiz tohumların, bu bahar gününde meyve vermiş olmasını görmek beni çok mutlu ediyor. Bu çocuklarımız geçen yıl önce İtalya’da, sonra Litvanya’da meslekleriyle ilgili çalışmalarda bulundular" dedi.

TİRE EL SANATLARI TANITILDI

Organizasyonun ana sponsoru olan Tire Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Saç Show'da, Üçel Moda Evi tarafından ilçenin el sanatları olan 'beledi dokuma' ve 'keçe' kullanılarak hazırlanan gelinlik de sahnelendi. Katılımcılara plaketlerinin verilmesinin ardından saç şov sona erdi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası