Ege Postası
Geri

Küçük Kaşifleri öğretmenlere anlattı

Buca’daki anaokulu öğretmenleri bakımını yaptıkları yaş gruplarındaki çocukların davranışlarını Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Gökhan Tekin’den dinledi. Öğretmenler daha sonra el sanatları becerileri konusunda teknik eğitimden geçti.
Küçük Kaşifleri öğretmenlere anlattı
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Nisan 2013 Cumartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediyesi, Koşan Adımlar Anaokulu ve Papirüs Kırtasiye işbirliği ile düzenlenen seminere ilçedeki anaokullarında eğitmen olarak görev yapanlar katıldı. Türkiye’nin birçok ilinde ve yurt dışında seminerler veren Uzman Gökhan Tekin, Buca’da ilk kez bir eğitim çalışması yaptı.
Tekin, anaokuluna giden 0-2 yaş, 2-4 yaş ve 4-7 yaş arasındaki çocukların davranışlarını, ailelerin çocuklarıyla olan iletişimlerini ve öğretmenlerinin konuya nasıl yaklaşmaları gerektiğini örneklerle anlattı.
Çocukların doğumundan 2 yaşına kadar geçen sürede aileyi, daha sonra çevresini keşfettiğini anlatan Gökhan Tekin, çocuklukta başlayan bazı öfkelerin ileriki yaşlarda olumsuz biçimde kişilere yansıdığına dikkat çekti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası