Ege Postası
Geri

Küner’e sihirli dokunuş

Menderes Belediyesi tarafından Küner mahallesindeki yollar yenileniyor. Yapılan çalışmalar ile çamurlu yollar tarihe karıştı.
Küner’e sihirli dokunuş
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2016 Perşembe 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında Küner Mahallesi’nin yolları yenileniyor. Çalışmalar kapsamında mahalleye geçen yıl 15 bin 721 metrekare parke, bin 986 metre bordür döşenirken, bu yıl 4 bin 400 metrekare parke, 700 metrelik bordür döşendi.  Su taşkınlarına karşı da logar ve su olukları kazandırıldı.

Hak ettiği değeri görüyor

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları ile artık Küner mahallemiz eski kötü görüntüsünden çok uzak. Yaptığımız çalışmalar ile mahallemize hak ettiği değeri verdik. Yıllardır unutulan, görmezden gelinen köy yollarımız artık modern haliyle vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bizim dönemimizde Menderes hak ettiği değeri görecek demiştik ve bu sözümüzü de tutuyoruz. Programlı sürdürdüğümüz çalışmalarımız ile her mahallemizde yol çalışmalarımız gerçekleşecek ve çamurlu yollar, kötü yollar Menderes’te tarih olacak” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası