Ege Postası
Geri

Kursu başarı ile bitirenlere törenle sertifikaları verildi

Trabzon’un Vakfıkebir Devlet Hastanesi ve Turizm Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslarda başarılı olanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Vakfıkebir Devlet Hastanesi yemek salonunda düzenlenen törende başarılı olan 61...
Kursu başarı ile bitirenlere törenle sertifikaları verildi
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzon’un Vakfıkebir Devlet Hastanesi ve Turizm Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslarda başarılı olanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi yemek salonunda düzenlenen törende başarılı olan 61 kursiyer sertifikalarını aldı. 192 saat servis komisi ve 32 saat iş ve sosyal yaşamda iletişim konularının verildiği kursu başarıyla bitirenlerin sertifika törenine Genel Sekreter ve İdari Hizmetler Başkanı Ecz. Selim Seyis, Genel Sekreter Uzmanı Zaliha Atmaca, Elvan Ayas, Ayşegül Eroğlu, Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Aydın, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Demirbaş, Nilgün İskender, Turem Müdürü Nevzat Gürsoy katıldılar.

“İLETİŞİM İNSANLARI ANLAMAKTIR”

Sertifika töreni sırasında açılış konuşmasını yapan Vakfıkebir Turem Müdürü Nevzat Gürsoy, “İlk kursumuzda her şey Vakfıkebir için, Vakfıkebir’de yaşayanlar ve hastanemizden hizmet alanlar için demiştik. Başhekimimizin isteği doğrultusunda ve eksik alanlarda her kurslarda bizler varız. 192 saatlik servis komisi kursumuz, aynı zamanda 32 saatlik iş hayatında ve sosyal hayatta iletişim kursunu adaylarımız başarıyla tamamladılar. İletişim bizim için çok önemli. Ben dışarıdan birisi olarak hastaneye girdiğim zaman hastanedeki değişiklikleri fark ediyorum. Kurstan önce müşteri memnuniyeti anketi yapılsaydı çok güzel olurdu. Zannediyorum herkes memnundur. İletişim deyip geçiyoruz, iletişim insanları anlamaktır. İletişimi sağlarken anlamak, anlaşılmak, hayatı kolaylaştırmak, insanların ruh yapısını bilmek bizim için çok önemli. Özellikle hastaneye gelen kişiler gülmeye, oynamaya, parka, yaylaya veya düğüne gider gibi gelmiyorlar. Hastaneye gelen insanlarımız ve yakınları, ya da kendi hasta. Canı acımış, sıkıntılı kişiler. Bu kişileri hastanemizden mutlu göndermemiz, gülerek ve de memnun göndermemiz bizim görevimizdir. İnşallah bu kurslarımız faydalı olur ve insanlarımız mutlu olur. Alacağınız belge önemli değil, belgeyi altıktan sonra sizlerin davranışları önemli, sizin çalışmalarınız daha da önemlidir. İnsan hangi işi yaparsa yapsın işini sevmediği müddetçe başarılı olmaz. Önce insanları sevin. Sizlere iş ve sosyal hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

“PROJEMİZ TÜRKİYE ÇAPINDA ÖRNEK OLDU”

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Aydın da konuşmasında, “Biz göreve geleli 8 ay oldu. Bizim buradaki hedeflerimizden bir tanesi hasta göçünü önlemek, bir de Vakfıkebir ve bölge halkına kaliteli hizmet sunmaktı. Bir hastanecilik hizmeti sunmaktı. Bunun için bizler kat hizmetleri projesi başlatmıştık. Buradaki amacımız tamamen özel hastane mantığıyla beraber hem hastalarımıza sunulan hizmeti artırmak, hem de onların memnuniyetini artırmaktı. Kat hizmetleri 3 – 3,5 ay sürdü. Bunun akabinde de servis hizmetleri ve iletişim kurslarını tamamladık. Bu proje Türkiye çapında örnek bir proje oldu. Trabzon’da başlatan ilk Vakfıkebir Devlet Hastanesi oldu. Daha sonra bu projemize Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği sahip çıktı. Birçok hastane bizden sonra kat hizmetleri olayını başlattılar. Bu projemize bakanlık da sahip çıktı. Öncesinde ve sonrasında yapılan anketlerde memnuniyet oranı çok fazla çıkınca bakanlık ve Kamu Hastaneleri Birliği projenin devamı için bizlerle irtibatta bulundular. Bu proje bence diğer hastanelere örnek olan ve bundan sonrasında da belli periyotlarla devam etmesi gereken bir projedir. Bu hizmetleri vermek için bizlerle olan değerli hocalarımıza ve siz değerli personelimize gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası