Ege Postası
Geri

Acıpayam Gireniz bölgesindeki muhtarlar beraberlik yemeğine katıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Gireniz bölgesindeki muhtarlar, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın birlik beraberlik yemeğinde biraraya geldi. Gölcük beldesindeki mesire alanı Beşoluk'ta düzenlenen yemeğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,...
Acıpayam Gireniz bölgesindeki muhtarlar beraberlik yemeğine katıldı
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli'nin Acıpayam ilçesi Gireniz bölgesindeki muhtarlar, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın birlik beraberlik yemeğinde biraraya geldi. Gölcük beldesindeki mesire alanı Beşoluk'ta düzenlenen yemeğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş, İl Genel Meclisi üyeleri Yılmaz Elçin, Fikret Gümüş ve Mahmut Dokumacı, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Gireniz bölgesindeki muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşan İlçe Başkanı Dağ, Gireniz'in kendileri için önemli olduğunu, kendisinin de bu bölgenin çocuğu olduğunu belirterek, eksikleri bildiklerini ve üzerlerine düşen çalışmaları yapacaklarını söyledi. Dağ, Acıpayam-Dalaman yolunun takipçisi olduklarını, bu yolla beraber Acıpayam-Kelekçi yolunun daha modern hale gelmesi için girişimler başlatıldığını belirterek, "Bölgede yapılacak baraj dolayısıyla su altında kalacak köydeki vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu yörenin kalkınması için birçok projeye imza attık. İnşallah bundan sonraki dönemde de muhtarlarla işbirliği içinde çalışarak, yeni projelerle bölgenin yıldızını parlatmaya devam edeceğiz." dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Gireniz bölgesindeki hedeflerinin yüzde 80 olduğunun altını çizen Hüseyin Dağ, "Adaylarımız kim olursa olsun, Denizli Büyükşehir ve Acıpayam'da kazanan AK Parti olacaktır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Partimiz, son 10 yılda Türkiye’de çok büyük hizmetler verdi. Bu hizmetler artarak devam edecektir, biz de Acıpayam olarak payımızı alacağız. Gireniz bölgesinde son seçimlerde yüzde 60 civarında oy almıştık. Hedefimiz, önümüzdeki yerel seçimde bunu, muhtarlarımızın da desteğiyle yüzde 80’e çıkarmaktır." şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Dağ, konuşmasının sonunda yemeği düzenleyen muhtarlara teşekkür ederek, bu birlikteliklerin sık sık devam etmesini istediklerini söyledi. Yemeğe katılan Başkan Şevkan, Başkan Oymak, İl Genel Meclis üyeleri ve Oda Başkanı Sürücüoğlu da duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini biraraya getiren muhtarlara teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası