Ege Postası
Geri

Kaymakam Bulgurlu, Boztaş'a yeni görevinde başarılar diledi

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Boztaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Ahmet Boztaş,'ın Manavgat Sanayici ve İşadamları...
Kaymakam Bulgurlu, Boztaş'a yeni görevinde başarılar diledi
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Boztaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Ahmet Boztaş,'ın Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) başkanlığı yaptığı dönemde Manavgat'ın 2023 ve 2050 vizyonuna yönelik hazırladığı projelerle projeksiyon tuttuğunu belirten Bulgurlu, Manavgat'ın geleceğine yönelik çalışmaları MATSO'da yapacağına yürekten inandığını kaydetti.

Boztaş'ı Manavgat'ın geleceğine yönelik şekillenmesinde kararlı, azimli ve disipli çalışma sistemine sahip olduğunu gözlemlediğini ifade eden Bulgurlu, "MATSO Başkanı Boztaş'ın eski başkan Dr. Şükrü Vural'ın yaptığı başarılı hizmetlerine yenilerini ekleyerek Manavgat'a kalıcı eserler sunacağına inanıyorum. Boztaş, MASİAD döneminde turizm şehrinin geleceğinin şekillenmesi ve planlama yönelik başarılı çalışmalarını MATSO'da sürdüreceğini inanıyorum. Boztaş ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ahmet Boztaş ise Kaymakam Bulgurlu'nun odalarını ziyaret etmesinden mutluluk duyarak onure olduklarını söyledi. MATSO'nun kurulduğu günden bugüne faaliyetlerinde ilkeli, duyarlı, tarafsız bir çalışma politikası izlediğini ve bundan sonrada aynı anlayış içinde üyelerini ve Manavgat'ı kucaklamaya devam edeceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası