Ege Postası
Geri

Yetim çocuklar gönüllerince bir gün geçirdi

Çeçen, Özbek ve Iraklı mülteci yetim çocuklar Sakarya Akyazı ilçesinde gönüllerince bir gün yaşadı. Sakarya İHH’nin yaz programına katılan mülteci çocuklar Kuzuluk beldesi Alabalık Sofrası Tesisleri'nde unutulmayacak bir gün geçirdi.İHH...
Yetim çocuklar gönüllerince bir gün geçirdi
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeçen, Özbek ve Iraklı mülteci yetim çocuklar Sakarya Akyazı ilçesinde gönüllerince bir gün yaşadı.

Sakarya İHH’nin yaz programına katılan mülteci çocuklar Kuzuluk beldesi Alabalık Sofrası Tesisleri'nde unutulmayacak bir gün geçirdi.
İHH olarak her zaman mazlumun yanlarında olduğunu ifade eden İHH Akyazı Şube Başkanı İrfan Alemdar, "Çocuklar bizim için çok önemli. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun çocuklarımız bizim baş tacımızdır, onlar bizim geleceğimizdir. Akyazı’da misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bugün onların gönlünde çocuklarına dair tatlı bir an bırakabildiysek ne mutlu.” şeklinde konuştu.

Kuzuluk beldesinde Alabalık Sofrası Tesislerinde ağırlanan yetim çocuklara Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, İHH Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu çeşitli hediyeler takdim ettiler. Çeçen, Özbek ve Iraklı 47 misafir yetim çocuklar oldukça memnun olarak Akyazı’dan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası