Ege Postası
Geri

NİSİAD, 30 ülkedeki mezunları ile bütünleşecek

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan, dünyada 38 ülkede mezunları olduğunu belirterek, “Amerika’dan, Çin’den, Erbil’den ve bunun yanında Samsun’dan,...
NİSİAD, 30 ülkedeki mezunları ile bütünleşecek
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan, dünyada 38 ülkede mezunları olduğunu belirterek, “Amerika’dan, Çin’den, Erbil’den ve bunun yanında Samsun’dan, İstanbul’dan üyelerimiz var. Amacımız hem Türkiye'de hem de dünyada gelişen, değişen ve üreten bir SİAD olmak.” dedi.

    Aynı okuldan mezun iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu NİSİAD, tanışma ziyaretlerine devam ediyor. NİSİAD yönetim kurulu üyeleri, son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Recep Altepe ile bir araya gelen NİSİAD’lılar, hem derneklerini tanıttı, hem de büyükşehir belediyesi ile geliştirebilecekleri ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

    NİSİAD’ın kuruluş ve hedeflerini anlatan NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan, “Biz 30 yıllık geçmişe sahip olan bir kurumdan mezun iş adamlarının kurduğu bir derneğiz. Bu anlamda bir ilke imza attık. Nilüfer Eğitim Kurumları, 30 yıllık süreçte 5 binin üzerinde mezun verdi.” şeklinde konuştu.

    NİSİAD’ın yaptığı ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Misyonu doğrultusunda NİSİAD’a büyük sorumluluk düşüyor. Türkiye ve Bursa’nın büyük hedefleri var. Bizler bu hedeflere doğru koşuyoruz. Yapılacak işler atılacak adımlar için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası