Ege Postası
Geri

Silifke’de 7 bin 747 korsan kitap ele geçirildi

Mersin’in Silifke ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan baskında, 7 bin 747 korsan kitap ele geçirildi. Taşucu’nda durdurulan bir kamyonette ve bu aracın sürücüsü H.K.'nin (35) ikametgahında yapılan aramalar sonucunda 495 adet...
Silifke’de 7 bin 747 korsan kitap ele geçirildi
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Silifke ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan baskında, 7 bin 747 korsan kitap ele geçirildi.

Taşucu’nda durdurulan bir kamyonette ve bu aracın sürücüsü H.K.'nin (35) ikametgahında yapılan aramalar sonucunda 495 adet bandrollü, 7 bin 252 adet bandrolsüz ve bin 723 adet bandrol olmak üzere toplamda 7 bin 747 adet korsan kitap ele geçirildiği bildirildi.

Yapılan operasyon sonucunda yakalanan H.K. isimli şansın Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenilirken, yazlık kesimlerde piyasa fiyatının yarısına satışını yapılması planlanan bu kitapların arasında yerli ve yabancı bir çok yazarın eseri yer alıyor.

Yakalanan şansın korsan kitap, müzik ya da benzeri ürünlerin fikir hırsızlığı olduğu, bir eseri satma, dağıtma, ticaret amaçlı satın alma, fikir ve sanat eserlerini kanununa muhalefet olma gibi suçlar olduğu belirtilirken, Emniyet Müdürlüğü'nce de, vatandaşların bandrolsüz ve orijinal olmayan ürünleri satın alarak suça ortak olmaması konusunda özen göstermesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası