Ege Postası
Geri

Karaman, Antalya’da festivalde tanıtılacak

Antalya Karamanlılar Derneği, Muratpaşa Belediyesi’nin 26 Temmuz -10 Ağustos 1013 tarihleri arasında düzenleyeceği Yedi Renk Kültür Festivali’nde Karaman’ı tanıtacak. Dernek Başkanı Vedat Öksüz, festivale günlük 15 bin ziyaretçinin...
Karaman, Antalya’da festivalde tanıtılacak
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Karamanlılar Derneği, Muratpaşa Belediyesi’nin 26 Temmuz -10 Ağustos 1013 tarihleri arasında düzenleyeceği Yedi Renk Kültür Festivali’nde Karaman’ı tanıtacak. Dernek Başkanı Vedat Öksüz, festivale günlük 15 bin ziyaretçinin beklendiğini söyledi.

Turizmin başkenti konumunda olan dünya kenti Antalya’da, Karadağ’dan Taşkale’ye, Ermenek’ten Ayrancı'ya, Başyayla’dan Kazımkarabekir’e, Sarıveliler’e kadar öncelikle turizme hitap eden doğal ve tarihi özellikleri olmak üzere, Karaman'da ekonomik değer yaratan marka firmaları tanıtabilmeyi hedeflediklerini söyleyen Öksüz, "Bu hedefle Antalya'da faaliyet gösteren, Antalya Ermenkeliler Derneğimiz ile birlikte hareket edilmekte. İki derneğin standı birleştirilerek daha geniş hacimde hizmet üretilmesi düşünülmektedir. Festival süresince derneklerimiz standına kuracağımız projeksiyon sistemi ile ilimiz görsel olarak da ziyaretçilere tanıtılacaktır. İlimizde faaliyet gösteren resmi ve özel kuruluşlara ait tanıtım amaçlı kitap, dergi, broşür vb. materyaller de dernek standımızdan ziyaretçilere dağıtılacaktır." dedi.

Derneklerin stantlarda kentlerine ait her türden yöresel ürünlerini, hemşehrileri olan yazar ve şairlerinin kitaplarını, dernek yararı da gözeterek satabileceklerini belirten Öksüz, "Bu yollarla kentlerini festival ziyaretçilerine sosyal, kültürel ve ekonomik yönleriyle, çok yönlü olarak tanıtabileceklerdir. Her coğrafi bölge için bir veya iki akşam sahne tahsisi yapılarak O bölge illerinin yöresel müzik şöleni olarak değerlendirilecektir. Festival alanına konacak dev ekranda katılımcı derneklerin verecekleri illerine ait görseller sürekli olarak gösterilerek ziyaretçilere tanıtılacaktır." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası