Ege Postası
Geri

LYS şampiyonundan Gülsar’a ziyaret

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-3 ve MF-4 puan türlerinde Türkiye ikinciliğini elde eden Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Burak Duymaz’ı kabul etti. Gülsar’ın makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Özer Aktepe de hazır...
LYS şampiyonundan Gülsar’a ziyaret
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-3 ve MF-4 puan türlerinde Türkiye ikinciliğini elde eden Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Burak Duymaz’ı kabul etti. Gülsar’ın makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Özer Aktepe de hazır bulundu.

LYS de önemli başarıya imza atan Burak Duymaz’ı tebrik eden Atilla Gülsar, “Dersin derste öğrenilmesi gerektiğine inanıyorum. Başarılı olmak için planlı ve programlı çalışmak gerekiyor. Öğrencimizin yetiştirilmesinde katkı sağlayan öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum.” dedi.

Üniversiteyle ilgili kararını henüz vermediğini bildiren Burak Duymaz da, “Tıp eğitimi almak istiyorum. Bu alanda ülkeme yararlı bir birey olarak hizmet etmeyi arzu ediyorum.” şeklinde konuştu.

En çok sevdiği derslerin fizik ve matematik olduğunu söyleyen Burak Duymaz, derslerine planlı çalıştığını, 2 kez fizik olimpiyatlarına, bir kez de TUBİTAK proje yarışmasına katıldığını hatırlattı.

LYS de başarılı olan Burak Duymaz’ya anılarını yazdığı kitabını ve kalem hediye eden Atilla Gülsar, öğrenciye de anılarını yazmasını tavsiye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası