Ege Postası
Geri

İnegöl’ün 2013 LYS şampiyonları FEM Dershanesi'nden

Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) İnegöl FEM Dershanesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Emre Eren Y-MF-2 ek puan derecesi ile Türkiye 36’ncisi ve İnegöl 1'ncisi, Nilüfer Kılıç Y-TS -1 ek puan derecesi ile Türkiye 65'ncisi ve...
İnegöl’ün 2013 LYS şampiyonları FEM Dershanesi'nden
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) İnegöl FEM Dershanesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Emre Eren Y-MF-2 ek puan derecesi ile Türkiye 36’ncisi ve İnegöl 1'ncisi, Nilüfer Kılıç Y-TS -1 ek puan derecesi ile Türkiye 65'ncisi ve İnegöl 1'ncisi oldu.

    2012-2013 Eğitim Öğretim dönemi LYS'de İnegöl FEM Dershanesi öğrencisi Emre Eren Y-MF-2 ek puan derecesi ile Türkiye 36’ncısı ve İnegöl 1'incisi, Nilüfer Kılıç Y-TS -1 ek puan derecesi ile Türkiye 65'ncisi ve İnegöl 1'incisi oldu.

    FEM Dershanesi Genel Müdürü Hasan Çakır, öğrencilerin 2013 LYS’de aldıkları sonuçlardan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

    FEM Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Kartal ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Boz, Recep Yıldız, Mahmut Salim, Nazmi Yıldırım, Hasan Gölge ve kurum müdürleri Harun Camızcı ve Orhan Öztürk, İnegöl şampiyonları Emre Eren, Nilüfer Kılıç ve tüm öğrencileri tebrik ederek, bu başarıları hayatlarının her safhasında devam ettirmeleri temennisinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası