Ege Postası
Geri

Kurultaya İzmir’den 50 otobüsle çıkarma

CHP İzmir İl Örgütü Ankara’da 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek 36. Olağan CHP Kurultayı’na 50 otobüs ile çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 2 bin 500 İzmirli Ankara’da olacak
Kurultaya İzmir’den 50 otobüsle çıkarma
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -  3-4 Şubat’ta Ankara’da yapılacak CHP 36. Olağan Genel Kurultayı için İzmir’de hazırlıklar sürdürülüyor. CHP İzmir İl Başkanlığı'nın ilçe başkanlıklarıyla koordineli olarak yaptığı kurultay hazırlıklarında son aşamaya gelindi.

Parti yetkililerince 2 Şubat Cuma gecesi İzmir’den kalkacak olan 50 otobüs ile birinci ve ikinci bölgelerden 2 bin kişinin Ankara’ya götürüleceği ifade edildi. 30 ilçeden yoğun başvuru olduğunu ifade eden il yöneticileri yapılan çalışmalarla sayının 2 bin ile sınırlandırıldığını, İzmir’de ilçelerden Cuma gecesi art arda 50 otobüsün kurultay için yola çıkacağını ifade etti. İlçe başkanlıklarının kumanya desteği ile partililerin Ankara’ya götürüleceği ifade edilirken katılım sayısının bireysel gidişlerle 2 bin 500’ü aşacağı tahmin ediliyor. Önceki kurultaya yaklaşık 3 bin İzmirli partilinin katıldığı belirtilerek sayının kurultay yapılacak salon göz önüne alınarak sınırlı tutulduğu belirtildi.

İzmir’den gidecek 56 kurultay delegesi için yapılacak organizasyon ise il başkanlığı ve genel başkanlık arasında yapılan görüşmelerle netleştirildi. Kurultay delegelerini Genel Merkez ağırlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası