Ege Postası
Geri

Kurumlar Arası 2. Futbol Turnuvası başladı

Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 12 takımın katıldığı kurumlar arası kaymakamlık kupası geleneksel 2. Futbol Turnuvası başladı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne ait suni...
Kurumlar Arası 2. Futbol Turnuvası başladı
Haberler / Genel
22 Mayıs 2013 Çarşamba 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 12 takımın katıldığı kurumlar arası kaymakamlık kupası geleneksel 2. Futbol Turnuvası başladı.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne ait suni çim sahasında turnuvanın açılış maçında sahaya çıkan Çoruh Aksa ile Emniyetspor 2-2’ lik skorla berabere kaldı.

Vakfıkebir Suni Çim Saha'da oynanan maçlara 12 takım katılırken, grupları birinci bitiren takımlar ile en iyi ikinci takım çeyrek final maçlarında seri başı olacak. Diğer ikinci olan iki takım ile en iyi üçüncü olan iki takım seri başı olan takımlarla kurayla eşleşecek.

Turnuvanın başlama vuruşu öncesi konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Turupcu, yaptığı açıklamada, “İlçemizde kurumlar arasında dostluk, kardeşlik, barış, saygı ve sevgi ortamını arttırmak için turnuva düzenledik. Turnuvaya katılan takımların tamamında ilçemiz içerisindeki aktivitelerin, faaliyetlerin yapılması görüşü hakim kılınmıştır." diyerek şöyle devam etti:

"Bu nedenle ilçemizde böyle bir faaliyet düzenlenmiştir. Müdürlük olarak gençlerin yapacak oldukları faaliyetlerde ilçe tesislerinin gençlerin kullanımına açacağız. Gençler istedikleri saatlerde ilçede bulunan bütün spor alanlarını rahatlıkla kullanacaklar ve kendi aralarında yapacakları organizasyonlara da müdürlük olarak katkı sağlayacağız.”

Turnuvanın çeyrek finalleri 5-6 Haziran’da, yarı final 10 Haziran, final maçı ise 12 Haziran’da yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası