Ege Postası
Geri

Kurumlar arası futbol turnuvası başladı

Güngören Belediyesi Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında gerçekleştirilen ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası’ başladı. İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin de katıldığı turnuva her yıl büyük...
Kurumlar arası futbol turnuvası başladı
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güngören Belediyesi Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında gerçekleştirilen ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası’ başladı. İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin de katıldığı turnuva her yıl büyük mücadeleye sahne oluyor.

Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, AK Parti İl Teşkilatlanma Başkanı Halis Dalkılıç, İlçe Başkanı Ercüment Sever ve Belediye Başkan Yardımcılarının katıldığı açılış töreninde ilk maç; Güngören Belediye Başkanlığı ve BEDAŞ arasında yapıldı. Maç öncesi folklor ekibi kemençe eşliğinde bir gösteri sundu. Maçı, geçen yılın şampiyonu BEDAŞ 9-2’lik skorla kazandı.

2012-2013 yılı futbol turnuvasında Belediyenin yanı sıra, BEDAŞ, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, GÜSİAD, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güngören Vergi Dairesi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Derneği, Hükümet Konağı ve TEİAŞ mücadele edecek.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, ilçedeki kurumlar arası dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl turnuvanın 8.’sini düzenlediklerini belirterek, “İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini tek bir platformda kaynaştırmaya çalışıyoruz. Bunu da 8 yıldır başarıyla yürütüyoruz. Yeşil sahalarda mücadeleler centilmence geçiyor. Rakipler maç sonrası birbirini tebrik ediyor. Amacımız da bu centilmenliği ortaya çıkarmaktı. İlçemize hizmet veren kuruluşları iş yaşantıları dışında da önemli değerleri paylaşmalarını arzuladık ve bunu başardığımızı görmek bizi mutlu ediyor.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası