Ege Postası
Geri

Kuşadası dolup taşıyor

Türk turizminin en önemli merkezlerinden Aydın’ın Kuşadası İlçesi yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.
Kuşadası dolup taşıyor
Haberler / Ege
5 Eylül 2012 Çarşamba 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AYDIN - Turizm sektörünün her dalında yoğun bir hareketliliğin yaşandığı Kuşadası’nda oteller, eğlence merkezleri, su parkları ve plajlar dolup taştı. Hava sıcaklığının zaman zaman 40, deniz suyu sıcaklığının 25 dereceye yükseldiği Kuşadası’ndaki ünlü plajlarda ve su parklarında gündüzleri adım atacak yer kalmamaya başladı. Adaland Aquapark tatilcilerin sulu eğlence merkezi olurken, dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı da son yılların en kayabalık günlerini yaşadı. Gündüz serinleme çabasındaki yerli ve yabancı tatilciler, akşamları da Barlar Sokağı ve eğlence mekanlarını doldurdu.

'TALEP ÇOK İYİ'

Kuşadası Otelciler Birliği Başkanı Tacettin Özden, ilçede turizm adına tüm hizmet ve aktivitelerin bu yıl talebe göre yeniden ele alındığını, kusursuz hizmet için çaba harcandığını belirtti. Özden şöyle dedi: "Kuşadası’nda oteller fiyat indirimi ve promosyonlar olmadan normal fiyatlarını verdi. Yerli turiste erken rezervasyon cazip geldi. Bu nedenle sezon iyi gidiyor. Yerli ve yabancı talebi çok iyi. Ramazan ayında yerlide düşüş var. İran pazarı net görünmüyor. Buna karşın yurtdışından hala rezervasyonlar geliyor." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası