Ege Postası
Geri

Kutlu Doğum Haftası'nda kan bağışı kampanyası

Artvin'in Hopa ilçesi Hopa ilçesinde Kızılay ve Hopa Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Müftülük personelinin ardından çok sayıda vatandaş da kan vermek Kızılay otobüsüne...
Kutlu Doğum Haftası'nda kan bağışı kampanyası
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin'in Hopa ilçesi Hopa ilçesinde Kızılay ve Hopa Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Müftülük personelinin ardından çok sayıda vatandaş da kan vermek Kızılay otobüsüne akın etti.

        Hopa Hükümet Konağı önündeki gezici kan toplama aracına gelen İlçe Müftüsü Selami Aydın ve yaklaşık 70 müftülük personeli görevlilerin de yardımıyla kan verdi. Türk Kızılayı Artvin Kan Bağış Merkezi'nden Dr. Mustafa Karaosman ve beraberindeki sağlık ekibi kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

        Kızılay ekibinden Dr. Mustafa Karaosman ilgiden memnun olduklarını belirtti. Kan bağışının önemine dikkat çeken Dr. Karaosman, kanı sadece insan vücudunun üretebildiğini vurguladı. Karaosman, "14–20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hopa İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledik. İlgiden oldukça memnunuz. Bilindiği gibi kan insan vücudunda üretebiliyor ve kime ne zaman lazım olacağı bilinmiyor. Bu nedenle kan bağışının önemi büyük. Duyarlı vatandaşlarımız bu tür kampanyalarda bizlere destek veriyor. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası