Ege Postası
Geri

Kuyrukta sırasını bekledi

10’uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, ikamet ettiği Ankaranın Gölbaşı ilçesinde oyunu kullanmak için kuyrukta sırasını bekledi.
Kuyrukta sırasını bekledi
Haberler / Genel
30 Mart 2014 Pazar 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, beraberinde eşi Semra Sezer ile birlikte oy kullanacağı Gölbaşı’nın Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Şahin Sevin İlkokulu’na saat 12.00 sıralarında geldi. Sezer çifti, 1150 nolu sandıkta oyunu kullanmak için vatandaşlarla birlikte sıraya girdi. Kuyrukta sırasını bekleyen Sezer çifti, yaklaşık 30 dakika sırasısını bekledikten sonra oyunu kullandı. Sezer, oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, İçişleri Eski Bakanı Oğuz Kağan Köksal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, TBMM Eski Başkan Vekili Ömer İzgi de Şahin Sevin İlkokulu’ndaki 1150 nolu sandıkta oylarını eşleri ile birlikte kullandılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası