Ege Postası
Geri

Elmasoğlu, gençlere başarının sırlarını anlattı

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerine, hayatta ve iş yaşamında başarılı olmanın sırlarını anlattı. Gençlere hayatları boyunca iletişm kanallarını açık tutmalarını ve sosyal sermaye denilen geniş bir çevreye sahip olmalarını öneren Elmasoğlu, proje üreten ve hayallerinin peşini bırakmayanların başarıya ulaşacaklarını söyledi.
Elmasoğlu, gençlere başarının sırlarını anlattı
Haberler / Genel
28 Mart 2014 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Ögrencileri ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu yaptığı protokol çerçevesinde iş dünyasının yönetici kadınları ve STK başkanları ve yöneticileri her ay öğrencilerle bir araya geliyor. Bu ay İşletme Fakültesi öğrencileri ile buluşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, iş hayatındaki tecrübelerini aktardı. Aynı zamanda Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi de olan Elmasoglu, öğrencilere lojistik sektörünü, taşımacılığın sorunlarını da ögrencilerle paylaştı.

İyi eğitim
Öğrencilerin atılacakları iş hayatında başarılı olması için nelere dikkat etmesi gerektiğini de anlatan Elmasoğlu, öncelikle çok iyi bir eğitim alınmasının şart olduğunu söyledi. Dünyanın geldiği noktada birkaç yabancı dil öğrenilmesinin de çok önemine vurgu yapan Elmasoğlu, “Üniversite yıllarını çok iyi değerlendirin. Eğitiminizi aksatmayın. Üniversiteden donanımlı bir şekilde mezun olun. Çevrenizle çok iyi iletişim kurun. Her zaman pozitif olun. İş hayatında çevre çok önemlidir. İnsan ve dost biriktirin. Sosyal sermayeniz güçlü olsun. Yaptığınız işin her zaman en iyi yapmak için çalışın. Farkındalık yaratın. Bunları yaptığınızda başarı ardından gelecektir” dedi.

STK'larda görev
Ögrencilerin sorularını da yanıtlayan Elmasoglu, sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Gençlere birkaç sivil toplum örgütünde de aktif görev almaları tavsiyesinde de bulunan Elmasoğlu, sosyal sorumluluk projeleri içinde de bulunmaları gerektiğini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası