Ege Postası
Geri

Arslan, Çiğli'de zafere doğru yürüyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Çiğli’de çalışmalarına son sürat devam eden CHP Çiğli belediye başkan adayı Hasan Arslan, ilçenin mahallelerini karış karış gezmeye ve halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nden başlayan kortejle birlikte İzkent, Egekent ve Çağdaş mahallelerini dolaşan ve gövde gösterisi yapan Arslan, “ 30 Mart’ta zafere ve hizmete yürüyoruz” dedi.
Arslan, Çiğli'de zafere doğru yürüyor
Haberler / Genel
25 Mart 2014 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli belediye başkan adayı Hasan Arslan, seçim çalışmalarına kortej yürüyüşleri eşliğinde ilçenin mahallelerini gezerek ve halkın sorunlarını dinleyerek devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nden başlayıp 6 saat boyunca ara vermeden İzkent, Egekent ve Çağdaş mahallelerini gezen Hasan Arslan, hizmet için sorunları tespit etmeye ve halkla buluşmaya devam ediyor. 30 Mart’ta göreve geldikten sonra halkın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını ifade eden Arslan sosyal belediyecilik için yola çıktıklarını ve halka hizmeti kendilerine ilke edindiklerini belirtti.

EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMU’NDAN TAM DESTEK

Çiğli Emek ve Demokrasi Platformu’nun kendisine destek için düzenlediği etkinliğe katılan Hasan Arslan, sosyal belediyeciliğin gereği olan projelerini katılımcılarla paylaştı. “Ötekileştirme yapmadan toplumumuzla buluşmaya ve kaynaşmaya devam ediyoruz” diyen Arslan, “ Gençlerimiz ve kadınlarımız için ücretiz meslek edindirme kursları açacağız ve halkımıza destek olacağız. Huzur içinde çocuklarımızı teslim edebileceğimiz uzman kadroların görev yapacakları çocuk bakım evleri açarak çalışan kadınlarımıza ve ev hanımlarımıza destek olacağız” diye konuştu.

“ÇİĞLİ’NİN ROTASI BELLİ”

Ardından Flamingo Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıya katılan Hasan Arslan yerel seçimlerde Çiğli’nin rotasını çoktan belirlediğini ifade ederek, “ Çiğli bize kenetlendi. İzkent, Egekent, Atatürk ve Çağdaş Mahallelerini gezdik, halkımızla buluştuk. Balkonlara çıkan insanlar desteklerini söylemek için yanımıza kadar geldiler. Halkımızın büyük ilgisi ve desteğine çok teşekkür ediyorum. Biz böyle giderse hedeflediğimiz 75 bin oyu da aşacağız.  Çiğli’de birleşe birleşe kazanacağız. Bu destek Hasan Arslan’ın Çiğli’yi iyi tanımasından geliyor. Tüm aday muhtarlarımız bizi destekliyor. Biz halkımızdan kaçmayacağız ve her zaman halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası