Ege Postası
Geri

Kenan Işık'tan son haber

4 gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavisi devam eden tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın durumunda olumsuz bir gelişme olmadığı, uyutulmasına bir süre daha devam edileceği belirtildi.
Kenan Işık'tan son haber
Haberler / Genel
25 Mart 2014 Salı 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusu Kenan Işık'ın ziyaretine bugün İstanbulÜniversitesi'nin eski rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak ve program yapımcısı Fatih Aksoy geldi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Parlak, “Şu anda stabil. Sorun çıkaracak bir durum görünmüyor. Yoğun bakımdaki arkadaşlarla da konuştum sanıyorum bugün, belki yarın da uyutulur. Gidişata bağlı. İnşallah kısa sürede düzelecek. Şu anda stabil herhangi bir olumsuz bir şey yok.  Herhangi bir kanaması yok." dedi. Yapımcı Fatih Aksoy da Işık'ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini ifade etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası