Ege Postası
Geri

Lionslardan yardım seferberliği

İzmir’deki Lions kulüplerinden yardım dayanışması. 118 R Genel Yönetim’e bağlı 3. Kesim kulüpleri Menderes Keller köyüne yardım çıkarması yaptı.
Lionslardan yardım seferberliği
Haberler / İzmir
17 Nisan 2013 Çarşamba 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  3. Kesim Başkanı Esengül Erkan başkanlığında bir araya gelen Urla, Karşıyaka Yalı, Kordon, Bahar, Göztepe, Güzelyalı-Hatay, Buca, İdial ve Damlacık Lions Kulüpleri “Açlıkla Mücadele Projesi” kapsamında Menderes’in dağ köyüne yardım götürdü. Kulüpler kendi aralarında yaptıkları görev bölümü ile götürülecek yardımlar hazırlandı. Gıda paketleri ve giyecek yardımları hazırlanarak kamyonete yüklenirken, kulüp üyeleri de otobüsle köye gitti. Muhtar Muammer Üregil’in desteğiyle hazırlanan yardımlar tek tek evlere dağıtıldı. Evlerde oturanlarla da sohbet eden yardımsever üyeler, desteklerin süreceğini söyledi. 118 R Genel Yönetmeni Canan Banu Dündar’ın da katıldığı ziyarette Lions Kulüplerinin üyeleri yardımların amacına uygun olarak gerçekleştirdiğini söyledi. Birlik içinde yapılan etkinliklerin daha da anlamlı olduğunu belirten 3. Kesim Başkanı Esengül Erkan “ Dokuz kulüp birleşerek yardım kararı aldık. Köyleri dolaşarak en ihtiyaç olan yeri belirledik. Dağıtımda üyelerimizi de çağırarak daha da anlamlı hale getirdik. Köyde ihtiyaçların çok olduğunu gördük. Gelecek dönem içinde yine farklı yardımlarla köye gitmeyi planlıyoruz. Kampanyaya katkı koyan üyelerimize teşekkür ediyorum. “dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası