Ege Postası
Geri

Londra'da 'palalı' terör saldırısı: 1 askeri öğrenci öldürüldü

İngiltere’nin başkenti Londra’da üç kişi cadde ortasında kimliği belirsiz 2 kişi tarafından pala ile saldırıya uğradı. Bu kişilerden birinin olay yerinde hayatını kaybettiği, diğer ikisinin ise yaralandığı bildirildi. Saldırganların...
Londra'da 'palalı' terör saldırısı: 1 askeri öğrenci öldürüldü
Haberler / Dünya
22 Mayıs 2013 Çarşamba 20:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere’nin başkenti Londra’da üç kişi cadde ortasında kimliği belirsiz 2 kişi tarafından pala ile saldırıya uğradı. Bu kişilerden birinin olay yerinde hayatını kaybettiği, diğer ikisinin ise yaralandığı bildirildi. Saldırganların polis tarafından ateş edilerek etkisiz hale getirildiği belirtiliyor.

Londra’nın güneydoğusunda yer alan Woolwich caddesinde meydana gelen olayda, bir kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Ölen kişinin Woolwich Kışlası’nda askeri öğrenci olduğu belirtilirken, yaralananların kimliği henüz açıklanmadı. Palalı saldırıyı yapan 2 kişinin ise polis tarafından ateş edilerek etkisiz hale getirildiği belirtiliyor.

İngiliz hükümeti palalı bıçaklama olayını terörist saldırı kapsamında değerlendirirken, İçişleri Bakanı Theresa May, çok acil durumlarda uygulanan ve kabinenin ilgili bakanlarıyla üst düzey istihbara yetkililerinin katıldığı ‘cobra toplantısı’ çağrısında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası