Ege Postası
Geri

Lüks araç çaldığı iddia edilen 6 şüpheli yakalandı

Kocaeli polisi, 4 ilde düzenlediği operasyonla, lüks araç ve değerli eşya çaldıkları iddia edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.         Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıklarla ilgili...
Lüks araç çaldığı iddia edilen 6 şüpheli yakalandı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli polisi, 4 ilde düzenlediği operasyonla, lüks araç ve değerli eşya çaldıkları iddia edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

        Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıklarla ilgili ihbar üzerine çalışma başlattı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından harekete geçen ekipler, Kocaeli, İstanbul, Sakarya ve Samsun'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, Serdar K. (25), Muhammet A. (24), Orhan B. (25), Murat Ş. (20), Ersin Y. (22) ve Mehmet S. (22) gözaltına alındı. İstanbul, Sakarya ve Samsun'da yakalanan zanlılar, Kocaeli'ye getirildi. Şüphelilerin, 4 ilde 42 olaya karıştığı belirlendi.

        Operasyonda, çalındığı iddia edilen 20 araç ele geçirildi. Bu araçlardan 8'i incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne getirildi. İncelemeleri tamamlayan araçların sahipleri Kocaeli Emniyeti'ne davet edildi ve araçlar teslim edildi. Öte yandan gözaltına alınan şahısların oto hırsızlığının yanı sıra ev ve iş yeri hırsızlığı gibi olaylara da karıştıkları ve her birinin yüzün üzerinde sabıka kaydı bulunduğu öne sürüldü. İfadeleri alınan zanlıların pazartesi günü Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilmeleri bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası